Yen njaluk ngapuro iso saiki, kenopo kudu nunggu sesuk lebaran?
Cah, aku njaluk ngapuro kabeh salahku yo, disengojo opo ora, dingerteni opo ora.

Sakdurunge romadhon lungo
Sakdurunge lebaran teko
Sakdurunge sinyal operator gawe gelo
Sakdurunge mudik macet ora disongko

Sakdurunge kabeh kuwi, aku -insyaAlloh- wis ngapuroni kabeh salahmu, konco-koncoku…
Mugo-mugo dewe tetep kekancan nganti tekan suwargo kono, amin..

Negeribocah mengucapkan :

Selamat Hari Raya Idul Fitri
Mohon maaf lahir dan batin
Terimakasih banyak atas segala bentuk dukungan, doa dan bantuannya.
Semoga Allah SWT membalas amal baik para sahabat dengan balasan berlipat ganda.

Aamiin YRA.

Advertisements